Testimonial Tudor Dynamic Studio 09/12/2020

Testimonial Tudor

Din seria #SportulEstePentruToți, azi vorbim cu Tudor. Fost sportiv de performanță, Tudor este clientul nostru de aproape 2 ani.
 
1.Dacă ar fi să te prezinți în câteva rânduri, ce ne-ai putea spune despre tine?
Mă numesc Blahuta Tudor. Am fost sportiv de performanță practicând judo, fiind încurajat de părinții mei care de asemenea au practicat sport încă de la o vârsta fragedă.
 
2.Care a fost prima ta interacțiune cu sportul?
Prima mea interacțiune cu sportul a fost la vârsta de 4 ani, când mama m-a dus la sala de judo a domnului Chirilă și am urcat pentru prima oară pe un tatami.
 
3. Cum ai auzit de Dynamic Studio și de cât timp frecventezi sala noastră?
De Dynamic Studio am auzit de la o prietenă de-a mamei mele, care venea pe aici și mi-a recomandat sala cu mare drag. Astfel am ajuns să o frecventez și eu de aproape 2 ani.
 
4. Ce schimbări a adus în viața ta experiența alături de noi?
În viața de zi cu zi m-a ajutat să devin o persoană mai calmă și echilibrată. M-a ajutat sa mă simt mai bine fizic și să fiu mai sănătos. Toate acestea cu ajutorul antrenamentelor foarte bine structurate și sprijinul antrenorilor.
 
5.Care a fost obiectivul tău inițial în materie de sport ți care este obiectivul tău în prezent?
Obiectivul meu inițial a fost să nu renunț la mișcare, deoarece așa m-am obișnuit. Acum obiectivul meu este să mă dezvolt cât mai mult și să acumulez cât mai multe aptitudini sportive.
 
6.Ce te menține motivat să vii la antrenamente?
Mă menține motivat faptul că observ pe mine după fiecare antrenament cât de mult evoluez.
 
7.Cât de importantă este comunitatea in sport?
Comunitatea în sport este foarte importantă, pentru unii oameni motivația vine mult mai ușor când se lucrează în echipă, în special când aceasta are același obiectiv. Dar din punctul meu de vedere, conexiunea dintre sportiv și antrenor este mult mai importantă.
 
8.Ce recomandare ai pentru cei care nu fac mișcare?
Pentru cei care nu fac mișcare, le recomand sa înceapă cât mai curând, deoarece nu au nimic de pierdut!

P