Testimonial Francesca Dynamic Studio 30/06/2021

Testimonial Francesca

Din seria #SportulEstePentruToți, azi vorbim cu Francesca. Obiectivul ei este să continue să facă sport și să se auto-depășească.

1. Dacă ar fi să te prezinți în câteva rânduri, ce ne-ai putea spune despre tine?
Bună! Mă numesc Francesca și am 23 de ani. Sunt o persoană sociabilă, care caută mereu să evolueze și să iasă din zona de confort.

2. Care a fost prima ta interacțiune cu sportul?
Am fost un copil destul de activ și eram mereu trimisă de profesorii de sport la concursuri random (ciclism, atletism), dar singurul sport pe care l-am practicat în gimnaziu, de altfel marea mea pasiune, a fost și probabil va rămâne mereu dansul.

3. Cum ai auzit de Dynamic Studio și de cât timp frecventezi sala noastră?
Una din rezoluțiile pe 2020 a fost să mă apuc de sport. Ținând cont că nu am fost niciodată la sală,  am început să caut pe internet și am găsit site-ul Dynamic Studio.
Mi s-a părut o sală super organizată. Cunoșteam pe cineva care venea la această sală și am zis să încerc – fast forward un an jumătate, consider că am făcut cea mai bună alegere.

4. Ce schimbări a adus în viața ta experiența alături de noi?
Făcând abstracție de transformările pe care le-am observat la corpul meu, consider că am devenit o persoană mult mai disciplinată și echilibrată în viața de zi cu zi + bonus, reușesc să ridic mai mult decât o ganteră de 2 kg.
De asemenea, am realizat că dacă ai alături niște antrenori minunați care te învață, sunt alături de tine și te motivează pe tot parcursul “călătoriei” poți ajunge la o formă la care nu credeai vreodată că ești capabil să ajungi.

5. Care a fost obiectivul tău inițial în materie de sport ți care este obiectivul tău în prezent?
Ținând cont că niciodată nu am fost o persoană care să aibă probleme cu greutatea, nu îmi găseam vreo motivație “externă” și nu aveam neapărat un obiectiv, voiam mai mult să renunț la stilul de viață sedentar pe care îl adoptasem o perioadă.
Obiectivul meu în prezent e să continui să fac sport și să mă auto-depășesc, știu că am evoluat extrem de mult față de cum eram la început, dar știu clar că pot și mai mult de atât.

6. Ce te menține motivat să vii la antrenamente?
În primul rând, pozele before and after.
Probabil îmi iau motivația din faptul că mă simt mult mai bine după fiecare antrenament indiferent de cât de dificil a fost, iar faptul că simt că mă auto-depășesc și fac ceva pentru a mă dezvolta mă ține în priză.
De asemenea, cel mai important lucru e faptul că îmi face plăcere să vin să mă antrenez la Dynamic, indiferent că am avut o zi nașpa sau că nu am chef, în momentul în care am ajuns la sală simt doar energii bune în jur și știu că pot să duc la capăt și antrenamentul din ziua respectivă.

7. Cât de importantă este comunitatea in sport?
Cred că e extrem de important să fii compatibil cu persoanele din jurul tău, atât antrenori cât și colegi de antrenament.
Cu puțină energie pozitivă, oameni faini care au același scop și determinare ca și tine + puțin rock de-al Ralucăi, nu prea ai cum să renunți și să te abați de la obiectivele tale.

8. Ce recomandare ai pentru cei care nu fac mișcare?
Aș recomanda ca fiecare să încerce mai multe activități pentru a descoperi care e cea potrivită pentru ei. Cu toții suntem diferiți și funcționăm altfel dar cu puțină motivație și încredere cred că fiecare persoană ar putea reuși să își îmbunătățească stilul de viață prin sport.

P