Testimonial Eugen Dynamic Studio 12/05/2021

Testimonial Eugen

Din seria #SportulEstePentruToți, azi vorbim cu Eugen. Frecventează sala noastră de aproximativ 2 ani, iar în momentul de față, obiectivul lui este să devină Mr. Olympia.
 
1.Dacă ar fi să te prezinți în câteva rânduri, ce ne-ai putea spune despre tine?
Mă numesc Eugen Blaga, sunt programator și sunt nițel mai glumeț din fire, câțiva dintre colegii mei de lucru insinuează chiar, că sunt “troll”. Evident că se înșală, dar asta e o altă discuție. Totuși, dacă anumite răspunsuri vi se vor părea un pic ciudate, s-ar putea să se fi strecurat și un pic de trolling pe acolo, sper că toți au un pic de simț al umorului și vor înțelege.
 
2. Care a fost prima ta interacțiune cu sportul?
Depinde cum definim sportul, probabil a fost când eram copil și jucam fotbal cu restul copiilor de la mine din sat, pe uliță.
 
3. Cum ai auzit de Dynamic Studio și de cât timp frecventezi sala noastră?
Prin 2006 mi s-a spus că trebuie să fac o aplicație pentru o sală de sport. Sala era, se subînțelege, Dynamic Studio. La sală am venit prima dată în 2018, însă am început să mă antrenez regulat din 2019, deci frecventez constant sala de 2 ani.
 
4. Ce schimbări a adus în viața ta experiența alături de noi?
Am devenit mult mai activ, am dat jos cel puțin 10 kg de grăsime și cred că am pus și câteva grame de mușchi, dar nu-s sigur. E posibil să fi câștigat și un pic de forță, dar, din nou, nu-s 100% sigur de asta.
 
5. Care a fost obiectivul tău inițial în materie de sport și care este obiectivul tău în prezent?
Nu-mi amintesc primul obiectiv, dar obiectivul curent este să devin Mr. Olympia, sper ca anul acesta să mi-l îndeplinesc.
 
6. Ce te menține motivat să vii la antrenamente?
Greu de zis, nu cred că există ceva anume care mă menține motivat. Pur și simplu îmi place să vin la sală, să mă antrenez și să mai discut cu oamenii de acolo, mai puțin cu Cosmin, care e un tip extrem de antipatic.
 
7. Cât de importantă este comunitatea în sport?
Cred că depinde de fiecare, dar, dat fiind că stau la sală cel puțin o oră zilnic și interacționez constant cu oamenii de acolo, pentru mine contează enorm comunitatea.
 
8. Ce recomandare ai pentru cei care nu fac mișcare?
Le-aș recomanda să încerce, s-ar putea să le placă. În plus, din ce am auzit, e chiar sănătos  să faci mișcare, în special într-un cadru organizat, cu antrenori care să te ghideze.

P