Testimonial Mara Dynamic Studio 04/08/2021

Testimonial Mara

Din seria #SportulEstePentruToți, azi vorbim cu Mara. Este o fire liniștită și ambițioasă iar obiectivul ei este să devină cea mai bună versiune a ei.

1.Dacă ar fi să te prezinți în câteva rânduri, ce ne-ai putea spune despre tine?
Mă numesc Mara, am 17 ani și sunt elevă în clasa a 11-a. Mi se spune des că sunt o fire calmă, liniștită și prietenoasă, dar mă regăsesc și ca fiind ambițioasă și doritoare de a atinge un alt nivel și acela e de a fi cea mai bună versiune a mea.

2.Care a fost prima ta interacțiune cu sportul?
De mică am fost adepta sportului. Încă de la o vârstă frageda am avut prima interacțiune cu dansul și baletul, care mi-au conturat copilăria. Pe parcursul timpului am trecut prin diverse sporturi, cum ar fi: înot, tenis, kangoo jumps, gimnastică, toate tipurile de dans și în cele din urmă, crossfit.

2.Cum ai auzit de Dynamic Studio și de cât timp frecventezi sala noastră?
De Dynamic Studio am auzit de la doi prieteni, chiar acum un an, care vin și ei de ceva timp aici și am fost foarte încântată de ideea de a veni cu ei, cel puțin să vad cum e.

3.Ce schimbări a adus în viața ta experiența alături de noi?
Ceea ce am reușit să realizez în tot acest timp mi se pare incredibil, pe lângă faptul că am ajuns să scad în greutate, am reușit să ajung la un anumit nivel, unde nici eu nu credeam că pot, dar acesta este doar începutul.
Pe lângă progrese, în spatele motivației se află și niște antrenori fără de care nu cred că aș fi reușit să trec obstacolele întâlnite și care m-au făcut să realizez că eu cu mine concurez în această competiție de a deveni mai bun.

4.Care a fost obiectivul tău inițial în materie de sport si care este obiectivul tău în prezent?
Printre primele obiective a fost să îmi întrec limitele și ajungând să văd rezultate, mi-am dat seama că de fapt totul este o călătorie și cu cât ajungi mai departe, cu atât mai ai de urcat. Cum am spus și la început, obiectivul care a rămas este să devin cea mai bună versiune a mea.

5. Ce te menține motivat să vii la antrenamente?
Feeling-ul și vibe-ul din timpul și după antrenament este de nedescris, oamenii minunați pe care am ajuns sa îi cunosc și în urmă vin și rezultatele care mă fac să nu mă opresc. Energia cu care te încarci din sala te ține în priză și te face să nu mai pleci.

6. Cât de importantă este comunitatea in sport?
Pentru mine este un factor important să îi vad și pe cei din jurul meu motivați, pentru că știu că suntem în mare parte pe aceeași unde și după mine, este cu totul altceva când ai cu cine să ,,plângi” la un antrenament mai greu.

8. Ce recomandare ai pentru cei care nu fac mișcare?
Just do it! Odată ce începi, este greu să mai dai înapoi, cel puțin așa a fost la mine. Toți ar trebui să lăsăm scuzele deoparte și să facem ca mișcarea să fie parte din viața noastră de zi cu zi. Cu pași mici ajungi departe!

P