Testimonial Beatrice Dynamic Studio 14/07/2021

Testimonial Beatrice

Din seria #SportulEstePentruToți, azi vorbim cu Beatrice. Frecventează sala noastră de 6 luni și consideră că experiența alături de noi a ajutat-o să se maturizeze.

1. Dacă ar fi să te prezinți în câteva rânduri, ce ne-ai putea spune despre tine?
Hello! Numele meu este Beatrice, sunt elevă în clasa a IX și îmi place să cred despre mine că sunt o fire sociabilă, deschisă și ambițioasă. Sunt o persoană habituală dar îmi place, în același timp, să experimentez lucruri noi.

2. Care a fost prima ta interacțiune cu sportul?
De când am fost mică mi-a plăcut să fac sport, și am încercat diverse activități sportive dintre care dansul mi-a plăcut cel mai mult, ajungând să îl practic de la 6 la 11 ani.

3. Cum ai auzit de Dynamic Studio și de cât timp frecventezi sala noastră?
Am vrut să mă apuc serios de sport după o pauză lungă cu dansul, astfel am încercat diverse săli de fitness la care nu mi-a plăcut, începând să cred despre mine că sunt un om leneș și că această activitate nu mi se potrivește. După câteva luni de pauză, Mara, o prietenă care frecventa deja sala, mi-a povestit despre Dynamic Studio și despre experiența deosebită pe care o are ca și client, sfătuindu-mă și pe mine să încerc.
Am acceptat, chiar dacă eram puțin sceptică la început, dar pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată, luna aceasta împlinindu-se 6 luni de când frecventez sala.

4. Ce schimbări a adus în viața ta experiența alături de noi?
Sportul m-a ajutat să fiu mai organizată în ceea ce privește activitățile de zi cu zi, am învățat să socializez cu mult mai multă ușurință și să nu mă las până când nu reușesc să ajung unde mi-am propus, întrucât sportul mi-a demonstrat cât de puternic este corpul meu.

5. Care a fost obiectivul tău inițial în materie de sport și care este obiectivul tău în prezent?
Când am început să vin la antrenamente, urmăream să am și eu un corp perfect cum vedeam peste tot în jurul meu, dar în prezent, lucrurile s-au schimbat radical. Acum, obiectivul meu este să mă auto-depășesc în tot ceea ce privește sporul, și să am grijă de corpul meu.

6. Ce te menține motivat să vii la antrenamente?
CU SIGURANȚĂ RALUCA!!!
Evident, fiecare om merge la sală pentru sănătatea sa și pentru a avea grijă de el, însă vor exista mereu momente când nu ești motivat să participi la antrenamente, în care ai avut o zi proastă sau momente în care pur și simplu nu te simți destul de în formă. Atunci este, după părerea mea, cel mai important să ai un antrenor care să poată readuce bucuria în tine, indiferent de cât de extenuant ar fi antrenamentul.
Pe parcursul acestor luni, m-a învățat să am mai multa încredere în forțele proprii (la propriu și la figurat), m-a învățat că, într-adevăr, corpul este mai puternic decât mintea și că, prin sport, ne putem schimba viața, lucruri pentru care îi sunt foarte recunoscătoare, deoarece toate acestea au dus și la maturizarea mea.
Sunt multe lucruri care mă fac să vin cu drag la antrenamente, dar cu siguranță, la această sală, oamenii te fac să vrei să te reîntorci. De la recepție la sală, ești întâmpinat de niște oameni deosebiți, zâmbitori si prietenoși, care îți înseninează ziua indiferent de circumstanțe. Aici ai ocazia să înveți și să o iei de la capăt de fiecare dată când e nevoie, știind că ești mai bun măcar cu 1% de fiecare dată. Râsetele și distracția sunt NELIPSITE și asta te face, până la urmă, să te simți cel mai bine.

7. Cât de importantă este comunitatea în sport?
După părerea mea, comunitatea are un rol foarte important în sport, pentru că trebuie să ai ceva în comun cu oamenii cu care te antrenezi ca să se poată forma relații de prietenie. Îmi place că de multe ori nimeresc la antrenamente cu fete de vârsta mea sau puțin mai mari, situație care mă ajută să scot tot ce e mai bun din mine, știind că sunt înconjurată de persoane asemănătoare cu mine. Și munca în echipă devine mai ușoară când reușești să te simți bine în compania celor care sunt cu tine.

8. Ce recomandare ai pentru cei care nu fac mișcare?
Sunt de părere că sportul este cheia echilibrului în viața oricui, așa că încercați să faceți ceva, chiar dacă pare neînsemnat, pentru că orice e mai bine decât nimic, atâta timp cât ești mai bun decât ai fost ieri.

P