Testimonial Maria Dynamic Studio 28/12/2020

Testimonial Maria

Din seria #SportulEstePentruToți, azi vorbim cu Maria. Tânără, plină de viață și dornică să evolueze la fiecare antrenament, frecventează sala noastră de aproximativ un an.
 
1.Dacă ar fi să te prezinți în câteva rânduri, ce ne-ai putea spune despre tine?
Hello, everyone! Numele meu este Maria, elevă în clasa a XII-a și sunt o tânără ambițioasă, dornică de a experimenta lucruri noi. Încerc să-mi depășesc zona de confort de fiecare dată când am oportunitatea, ca de exemplu: la fiecare antrenament.
 
2.Care a fost prima ta interacțiune cu sportul?
Încă de când am fost mică, am fost fascinată de sport astfel încât am încercat mai toate sporturile posibile tipice pentru copii, ca de exemplu: dans, baschet, înot, scrima… însă niciunul nu s-a prins de mine.
 
3.Cum ai auzit de Dynamic Studio și de cât timp frecventezi sala noastră?
Doream să mă apuc de sport și astfel am fost nevoită să cer părerea mai multor cunoscuți. O mare majoritate m-au sfătuit să încerc experiența Dynamic și pot spune că a fost cea mai bună decizie. De aproximativ un an stilul meu de viață s-a schimbat radical și sunt mândră de alegerea făcută.
 
4.Ce schimbări a adus în viața ta experiența alături de noi?
Datorita sportului, am învățat să îmi manageriez timpul mai bine, să fiu mult mai echilibrată și mai perseverentă. Am devenit mult mai deschisă și astfel am reușit să cunosc o mulțime de oameni grozavi în timpul antrenamentelor. Am învățat să elimin tot stresul prin sport, astfel încât, în momentul în care ies de la antrenamente sunt mult mai plină de viață, chiar dacă mă simt extenuată.
 
5.Care a fost obiectivul tău inițial în materie de sport și care este obiectivul tău în prezent?
În general, obiectivul fetelor este de a slăbi și de a avea un corp de invidiat, un corp perfect. Recunosc, acesta a fost și obiectivul meu inițial, însă lucrurile s-au schimbat pe parcursul călătoriei. Obiectivul meu, în prezent, este să-mi depășesc limitele prin sport, să progresez în continuare și să mă simt bine în pielea mea.
 
6.Ce te menține motivat să vii la antrenamente?
Raluca, de fiecare dată când observa că sunt extenuată îmi zicea: ”Hai, poți! Mintea cedează prima” iar asta mă motivează să merg mai departe, de fiecare dată. Oricât de intense ar fi antrenamentele, vreau să ajung în punctul în care, oricât de greu mi s-ar părea, să pot spune “MAI VREAU, NU VREAU SĂ MĂ OPRESC AICI!” chiar dacă antrenamentul s-a încheiat.
Ar fi mai multe lucruri care mă motivează să vin la sală, dar în continuare am să-l prezint pe cel mai semnificativ și important. La această sală, angajații și oamenii sunt minunați, te primesc cu atât de multă căldură, sunt atât de drăguți încât nu ai cum să nu te împrietenești cu ei. De fiecare dată când intru pe ușa sălii, sunt primită cu zâmbete largi care îmi fac ziua mai bună și care mă fac să revin cu plăcere. Cât despre antrenori…cei mai tari! Fiecare are ceva aparte care îl face special în felul lui.
Ladies first: Raluca- o femeie plină de viață, cu atâta energie și care știe să facă antrenamentele mai faine – nu doar munca, ci și distracție, chiar dacă îți tremură tot corpul după ce ieși de la antrenament.
Cosmin – ține foarte mult la tehnică și va spun și de ce: dacă nu faci corect exerciții, acestea nu mai sunt la fel de eficiente -makes sense.
Rică – cel care ridică moralul tuturor și care reușește să bine-dispună pe toată lumea, chiar dacă ai avut o zi proastă, de îndată ce intri pe ușa sălii și te întâlnești cu Rică, parcă ziua ta devine mai bună.
Răzvan – “înțeleptul cu spirit tânăr”. Cu Răzvan întotdeauna râzi pentru că are darul de a spune poveștile într-un mod aparte.
Deci după cum se poate observa, fiecare are rolul lui în echipa Dynamic. Sunt convinsă că datorită diversității, această echipă este atât de bestială.
 
7.Cât de importantă este comunitatea in sport?
Comunitatea are și ea un rol destul de important, deoarece dacă nu reușești să te conectezi cu oamenii cu care lucrezi, ca de exemplu: cu colegii de antrenament sau cu antrenorii, nu vei putea da 100% din tine, iar ca urmare, nu vei fi satisfăcut cu rezultatele tale. Comunicarea este cheia în orice tip de interacțiune umană. Este important să ai încredere în oamenii cu care lucrezi și să fii sigur că ei într-o mare sau mică măsură vor influența progresul tău într-un fel sau în altul. În momentul în care tu mergi să te antrenezi ar trebui să o faci cu plăcere, știind că acolo cineva te va susține în tot ceea ce faci. În momentul în care tu alegi să faci parte dintr-o comunitate, inconștient, alegi să faci parte dintr-o familie, iar într-o familie cum stau lucrurile? Membrii se simt în largul lor, evoluează împreună, te ajută în momentele de cumpănă și așa mai departe. Eu așa văd Dynamic Studio a doua mea familie-pentru că știu că orice s-ar întâmpla, întotdeauna voi fi bine primită și cineva va fi acolo să mă ajute.
 
8.Ce recomandare ai pentru cei care nu fac mișcare?
Just do it! Sportul te ajută să te dezvolți nu doar pe plan fizic, dar și mental. Este mult mai fain să faci sport decât să stai în fața unui ecran. Te ajută să ai încredere în tine, să devii mult mai responsabil și să fii mult mai mândru de reușitele tale. Sportul este cel care aduce un echilibru în viața oricui.
 

P