Testimonial Aurora Dynamic Studio 14/04/2021

Testimonial Aurora

Din seria #SportulEstePentruToți, azi vorbim cu Aurora. Frecventează sala noastră de aproape 3 ani și fiecare antrenament o ajută să fie cea mai bună versiune a ei.

1.Dacă ar fi să te prezinți în câteva rânduri, ce ne-ai putea spune despre tine?
Hello everyone! Numele meu este Aurora, am 22 de ani și sunt studentă în anul trei la Medicină în Oradea. Sunt o fire puternică, dar destul de sensibilă și în ultimul timp foarte ambițioasă.

2.Care a fost prima ta interacțiune cu sportul?
De mică am cochetat cu sportul, începând cu gimnastică timp de 5 ani, trecând mai târziu la tenis și înot, dar niciunul nu ”s-a prins” de mine.

3.Cum ai auzit de Dynamic Studio  și de cât timp frecventezi sala noastră?
Am auzit de Dynamic Studio de la mama și sora mea. În curând se fac 3 ani de când frecventez sala, care mi-a schimbat viața în cel mai frumos mod posibil.

4.Ce schimbări a adus în viața ta experiența alături de noi?
În primul rând, de când m-am apucat de sală am ajuns să prind mai multă încredere în mine să îmi spun mereu “Poți Aurora!”. De cum pășesc în sală, mă detașez de toate lucrurile.

5.Care a fost obiectivul tău inițial în materie de sport și care este obiectivul tău în prezent?
Având în vedere faptul că mereu am fost o persoană mai plinuță, obiectivul meu în momentul în care m-am apucat de sală a fost acela de a slăbi. Acum îmi doresc să mai dau jos câteva kilograme și să continui cu stilul de viață sănătos, fără a mă întoarce la vechea Aurora, cea care mânca și pe furiș tot ce vedea cu ochii.

6.Ce te menține motivată să vii la antrenamente?
Dorința și voința de a mă menține sănătoasă, păstrarea unei alimentații sănătoase și atmosfera călduroasă specifică Dynamic Studio cu care sunt primită de fiecare dată când intru și nu în ultimul rând antrenorii: Raluca, Rica, Cosmin, Răzvan – fără de care, să fiu sinceră, antrenamentele ar fi plictisitoare. Cu un mic ajutor din partea fiecăruia, am ajuns azi să fiu cea mai bună versiune a mea.

7.Cât de importantă este comunitatea în sport?
Eu fiind o persoană timidă, trebuie să recunosc că nu îmi plăcea, la început, să mă antrenez alături de alte persoane, dar după un timp am descoperit cât contează și comunitatea în sport mai ales după ce se și formează o gașcă faină de oameni. Ne motivăm unii pe alții și vedem cum antrenamentele mai grele devin brusc mai ușoare.

8.Ce recomandare ai pentru cei care nu fac mișcare?
O zi în care faci sport este o zi în care faci ceva benefic pentru sănătatea ta. Te ajută să te eliberezi de stres, să ai un tonus și un psihic puternic. So do it! Încercați un antrenament și veți vedea o îmbunătățire în stilul vostru de viață.

P