Postura la birou, acasă, în mașină lasă urme după ani și ani putând provoca anumite tasări ale articulațiilor, atrofieri ale unor grupe de mușchi sau, mai rău, boli cronice.

 

Este bine cunoscut faptul că, în special în secolul în care trăim, rutina noastră de zi cu zi este extrem de solicitantă și ne expune unui stres excesiv, uneori chiar nejustificat.

 

Astfel, suntem nevoiți, fie să petrecem ore în șir la birou, în fața unui computer, fie să stăm în trafic o perioadă îndelungată, fie pur și simplu ne lipsește timpul necesar pentru a face mișcare.

 

Dynamic Studio din Oradea, prin sala de sport dotată și prin antrenorii dedicați, te încurajează să încerci un tip nou de antrenamente și anume Antrenamentele Postural. Ai astfel șansa să poți atinge performanța de a corecta postura deficitară, în mod facil și eficient.

 

Practicând aceste antrenamente, vei obține o ținută a corpului exemplară, cu poziția coloanei corectă. Vei avea mai multă încredere în tine și… vei deborda de eleganță.

 

Evită repercusiunile aduse de postura deficitară, spre exemplu, durerile de spate, dificultatea în executarea mișcărilor bruște, ba chiar durerile articulare constante care apar pe parcursul înaintării în vârstă – prin Antrenamentele Postural la sala de fitness Dynamic Studio din Oradea. Vei reuși să atingi anumite obiective, menționate mai sus și vei dobândi controlul asupra corpului tău.

 

Investește timpul liber într-un mod benefic sănătății tale la sala de sport.

Close
About