Încearcă serviciul Cross-Training (Antrenament Cross) la sala de sport Dynamic Studio din Oradea.

 

Cross-Training este un concept relativ nou în fitness, creat și dezvoltat în SUA și reprezintă o formă complexă de antrenament, dar și o competiție sportivă. Acest antrenament este o combinație de mai multe tipuri de exerciții din diferite ramuri sportive (atletism, gimnastică, ciclism, natație și haltere). Când te hotărăști să încerci acest serviciu la Dynamic Studio, vei începe inevitabil un proces de dezvoltare continuă al abilităților tale fizice din toate aceste ramuri, proces care nu te va lăsa să te plictisești nicio secundă.

 

Acestor combinații de exerciții din antrenamentele le sunt atribuite o intensitate și un volum specific astfel încât vei fi stimulat să îți depășești limitele. Iar pentru a nu pierde motivația și tabloul să fie complet, în urma rezultatelor obținute, care trebuie obligatoriu să fie măsurabile și observabile, sunt întocmite clasamente.

 

Deși este solicitant și foarte eficient în îmbunătățirea rezistenței musculare și a condiției fizice, vom aborda antrenamentele asigurându-ne că alegem intensitatea potrivită pentru tine scalând exercițiile atât de la ușor la greucât și de la simplu la complex.

 

Acest sport vizează toate cele 10 domenii ale condiției fizice: flexibilitate, echilibru, coordonare, precizie, forță, putere, viteză, agilitate, rezistență, vitalitate și este atât de complex încât ne-a convins să ne specializăm pentru a putea oferi acest serviciu la sala de fitness Dynamic Studio din Oradea.

 

Cum arată un antrenament de Cross Training alături de noi la sala de sport Dynamic Studio?

 

Îți vom prezenta pe scurt una din multiplele structuri pe care le folosim:

  •        Warm Up
  •        Mobility
  •        Technique
  •        Specific Strength
  •        Power
  •        Workout of the Day
  •        Body Armour
  •        Stretching

 

Deși poate fi practicat indiferent de vârstă sau condiție fizică, acest tip de antrenament nu este chiar pentru oricine vine la  sala de sport. Dacă ești o persoană căreia îi place varietatea, imprevizibilul, ai un scop pe care vrei să-l atingi și ești pregătita/ă să-ți depășeșți limitele, atunci cu siguranță trebuie să încerci Cross Training la Dynamic Studio din Oradea.

 

Încearcă GRATUIT acest serviciu, creîndu-ți un cont în aplicația noastră și revendicându-ți simplu antrenamentul demonstrativ.

Close
About