Consiliere Nutrițională

Consilierea nutrițională este o abordare terapeutică prin care oamenii sunt ajutați să trăiască un stil de viață sănătos.

La Dynamic Studio, consilierea nutrițională implică evaluarea diferitelor nevoi în ceea ce privește alimentația dar și exercițiile fizice.

Dieteticianul nutriționist te ajută în stabilirea și atingerea obiectivelor, indiferent dacă dorești să slăbești, să te menții în formă sau să gestionezi mai bine anumite afecțiuni.

Ceea ce mănânci are un impact asupra multor aspecte ale sănătății, inclusiv a condiției fizice. Dieteticianul nutriționist te poate ajuta să stabilești un plan nutritiv al fiecărei mese, după caz, pentru a crește masa musculară, a-ți dezvolta rezistența și forța, a pierde în greutate sau a-ți îmbunătăți condiția fizică în general.

Consilierea nutrițională este benefică pentru persoanele care au încercat, fără succes, să slăbească. Cu îndrumarea unui nutriționist, vei avea o idee mai clară despre modul în care corpul tău răspunde la alimentele pe care le consumi, astfel reușind să pierzi în greutate sănătos.

Scopul unei alimentații sănătoase este să îți îmbunătățești starea generală de sănătate. Sub îndrumarea unui dietetician nutriționist, poți să îți crești energia, îți poți îmbunătăți calitatea somnului, îți poți întări sistemul imunitar etc.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum decurge o ședință de consiliere nutrițională la Dynamic Studio, citește acest articol.

Close
About