Circuit Training

Circuit Training este o combinație între fitness-ul de tip cardio și antrenamentul de rezistență.

Clasa Circuit Training, utilizează o varietate de exerciții și echipamente (coardă, gantere, mingi medicinale, aparate cu greutăți sau propria greutate a corpului) pentru a genera o mișcare cât mai complexă din punct de vedere motric, la o intensitate ridicată. Mișcările se țin lanț, după cum reiese și din nume, iar pauza este una activă. Schimbul dintre exerciții substituie timpul de revenire. Antrenamentul în Circuit este un tip de efort foarte eficient, care crește anduranța sportivului în timp și-i aduce un plus de forță.

Circuit Training reprezintă o provocare pentru practicant în fiecare oră de antrenament. Încearcă Circuit Training la sala de sport Dynamic Studio din Oradea!

 

Power Yoga 

Vinyasa Yoga, așa cum mai este cunoscută, este o practică ce aduce împreună mintea și corpul.

Antrenamentele Yoga desfășurate la sala de fitness Dynamic Studio din Oradea se axează pe întărirea musculaturii și a rezistenței cardiovasculare. Spre deosebire de alte forme de Yoga, la noi se pune accentul pe flow-ul ce leagă pozițiile și care generează o mișcare fluidă a corpului.

Ritmul practicat este ușor alert drept pentru care, acest tip de efort este potrivit pentru cei care vor să își mențină starea de sănătate și aspectul, dar se adresează și celor care doresc să slăbească activ.

Pozițiile speciale ale corpului, tehnicile de respirație și starea profundă de meditație sunt cuprinse în acest concept și practică

Ce se obține?
O stare de relaxare și pace a sinelui.

Înscrie-te după ce îți creezi cont!

 

Body Shape 

Clasa de Body Shape la noi, la Dynamic Studio, reprezintă un antrenament complet, ideal pentru menținerea unui stil de viața activ.

În timpul antrenamentului se insistă pe tonifierea și definirea abdomenului. Reprezintă un mod plăcut de ardere a grăsimilor și totodată practicat în mod constant, ajută la consolidarea musculaturii spatelui și corectarea posturii.

Mușchii fesieri, brațele și picioarele sunt sculptate prin antrenament. În definitiv, la Body Shape la Dynamic Studio din Oradea, întreg corpul lucrează la desăvârșirea formei perfecte pe care dorim să o vedem în oglindă.

Vino la sala de sport Dynamic Studio din Oradea și făurește-ți trupul de invidiat alături de cei mai buni antrenori.

 

Burning Cardio

Este un antrenament ce se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic printr-o tehnică de lucru bazată pe eforturi de scurtă durată și intensitate ridicată.

Dacă vrei sa schimbi rutina antrenamentelor și îți dorești să încerci ceva diferit, locul tău e la sala de fitness din Oradea – Dynamic Studio.

 

ABS Workout

ABS Workout este un antrenament potrivit persoanelor care doresc să pună accent pe modelarea părții superioare a corpului.

Prin exercițiile propuse se întărește musculatura spatelui ceea ce duce la corectarea posturii. Este perfect pentru cei care optează în favoarea unui antrenament mai intens.

Arderea caloriilor nu va fi deloc neglijată în aceasta oră.

Dacă ești interesat să slăbești și vrei să ai un abdomen perfect, această clasă, la Dynamic Studio din Oradea,  va fi perfectă pentru tine.

 

Step Tone Dynamic

Coordonarea și urechea muzicală sunt elemente cheie în acest antrenament.

Efortul este de tip cardio iar stepperul este vedeta clasei.

Majoritatea mișcărilor au în vedere pașii pe stepper. Ritmul alert, atmosfera prietenoasă și voia bună fac ca exercițiile să pară o joacă. Este excelent pentru cei care vor sa piardă câteva kilograme. Pe lângă faptul că lucrează musculatura întregului corp – în mod special partea inferioară, ora de step îți dezvoltă și atenția foarte bine.

 

Mix Workout 

Vinerea aduce cu sine acel feeling de relaxare.

Mix Workout este perfect pentru cei care doresc să se mențină activi, dar fără a-și solicita organismul prea tare. Antrenamentul este ideal pentru remodelare corporală.

Conceput la o intensitate redusă, acesta încheie perfect o săptămână plină de activitate.

Relaxant și reconfortant – cum numai la Dynamic Studio din Oradea poți avea.

Vino în gașca Mix Workout!

 

Pilates 

Pilates aduce în față armonia dintre ritmul respirației și mișcările corpului.

Antrenamentele se referă la un sistem aerobic care pune accentul pe dezvoltarea principalilor muschi ai coloanei vertebrale pentru a obține și menține o direcție și o poziție cât mai corectă a corpului.

Datorită complexității, contribuie semnificativ la ameliorarea durerilor de spate (dureri lombare) și este foarte eficient pentru oricine dorește o îmbunătățire a echilibrului fizic și a mobilității articulare.

Close
About