Antrenamente dynamic

Antrenamente functionale Dynamic Studio

Antrenamentele Dynamic sunt speciale pentru că punem foarte mult accentul pe nevoile tale. Ne interesează în principal obiectivul pentru care vrei să faci sport și ulterior îți oferim toate uneltele necesare pentru a-l atinge.

Cu ajutorul și susținerea permanentă a unui antrenor, vei avea parte de  antrenamente personalizate, dinamice, diferite de la un antrenament la altul.

Clase

Circuit Raluca Manucu Dynamic Studio

Circuit

Un tip de antrenament foarte eficient, antrenamentul circuit oferă beneficii semnificative. Este un antrenament ce combină fitness-ul cardio cu antrenamentul de rezistenţă, cuprinzând o mare varietate de exerciţii şi echipamente (coarda, ganterele, mingi medicinale, aparate cu greutăţi sau propria greutate a corpului).

Burning Cardio Dynamic Studio

Burning cardio

Această clasă constituie un antrenament complet, în timpul căruia se insistă pe tonifiarea și definirea abdomenului și consolidarea musculaturii spatelui, pentru a îmbunătății postura. De asemenea, fesierii și mușchii picioarelor sunt conturați eficient.

BODY SHAPE

Body Shape

Această clasă constituie un antrenament complet în timpul căruia se insistă pe tonifiarea și definirea abdomenului si consolidarea musculaturii spatelui pentru a imbunatatii postura. De asemenea fesierii si muschii picioarelor sunt conturati eficient.

ABS

Abs Workout

Este un antrenament ideal pentru cine dorește o modelare a părții superioare a corpului, fiind un antrenament ce vizează abdomenul, talia, spatele și brațele. Acest antrenament include și o serie de exercitii cardio, care ajută la creșterea ritmului cardiac, la arderea grăsimilor și creșterea condiției fizice.

Step Tone

Step Tone

Este un antrenament cardio ce asigură o ardere semnificativă de calorii și o bună tonifiere a musculaturii. După o rutină cardio de câteva minute, urmează o gamă de exerciții pentru tonifierea părții superioare a corpului: a brațelor, umerilor, coapselor, gambelor și a abdomenului.

MIX

Mix Workout

Este un antrenament de intensitare redusp, în realizarea căruia sunt antrenați toți mușchii corpului. În cadrul acestui antrenament se insistă pe exerciții care tonifică musculatura brațelor și a pieptului.

Pilates Dynamic Studio

Pilates

Pilates se refera la un sistem fizic de aerobic care se concentrează în special pe dezvoltarea principalilor mușchi ai coloanei vertebrale pentru a obține și menține o direcție și o poziție cât mai perfectă a corpului.

yoga dynamic studio

 Power Yoga

Este o practică care aduce împreună mintea și corpul. Această practică încorporează atât exerciții de respirație, meditație, cât și poziții special concepute pentru a încuraja relaxarea și a reduce stresul. Yoga este excelentă pentru flexibilitate, putere, postură și echilibru.

Copii

Gimnastică acrobatică

Gimnastica acrobatică reprezintă o combinare a gimnasticii la sol cu dansul. Poate fi definit ca o îmbinare între frumusețea dansului, tehnica și dificultatea elementelor specifice gimnasticii și armonizarea efortului individual.

Antrenamente functionale kids

Antrenamente Personale

Pentru o dezvoltare frumoasă și armonioasă e foarte important ca un copil să facă mișcare de mic. Cu îndrumarea și sfaturile potrivite primite de la antrenorii noștri, copilul tău va iubi antrenamentele personale marca Dynamic Studio!

Consiliere nutritionala 

Consiliere nutrițională

Prin consultul nutrițional beneficiezi de evaluarea masei musculare si a masei adipoase, realizarea calculului IMC (indicele de masă corporală) și sfaturi de dietă personalizată.

Consiliere psihologică

Consiliere psihologică

Acest consult te va ajuta să înțelegi și să conștientizezi importanța factorilor psihologici care intervin în activitatea fizică.

novokinetic recuperare medicala

Recuperare medicală

Recuperarea medicala se ocupa de diminuarea dizabilitatii, reducerea deficitului functional folosind pentru aceasta factorii fizici.