Povestea noastră

Pasiunea pentru sport unește oameni. Așa s-a născut Dynamic Studio.

Povestea noastră a început în anul 2013, atunci când doi foști sportivi de performanță, Rică și Cosmin, și-au dorit să își transforme pasiunea în muncă. Astfel, au adus pe piața din Oradea, o altfel de sală de sport, un concept unic la momentul respectiv.

Deși la început cei doi băieți se ocupau de toate lucrurile (antrenamente, curățenie, marketing, administrare etc.), cu multă răbdare și perseverență, au reușit să dezvolte conceptul. Astfel s-a format o echipă cu mai mulți antrenori și mai multe departamente, oameni dragi pe care îi considerăm familie.

Cu toate că la început ofeream doar antrenamente funcționale, în prezent ne mândrim cu o paletă largă de servicii: cross-training, clase (Aerobic, Pilates, Power Yoga, Fetno Aerobic și Circuit) la sală și online, consiliere nutrițională, analiză a compoziției corporale, consiliere psihologică și sportivă – toate acestea fiind prestate de către profesioniști în domeniile respective.

Profesionalismul și privirea holistica asupra domeniului sportiv ne recomandă ca fiind una dintre cele mai bune săli de sport din Oradea.

Close
About