Soluții pentru o alimentație corectă Dynamic Studio 08/03/2019

Soluții pentru o alimentație corectă

La ce soluții trebuie să recurgi pentru a reuși să îți învingi poftele alimentare care îți pun în pericol stilul alimentar corect?
În primul rând, este foarte important ca după ce mănânci, să aștepți 15-30 minute până să mai consumi altceva. În acest interval de timp creierul reușește să proceseze acest lucru.
Este de asemenea important să îți schimbi obiceiurile. De exemplu, dacă, obișnuiești să te răsfeți cu mâncăruri nesănătoase după o zi grea, oprește acest obicei. Un alt aspect de luat în calcul este faptul că atunci când mâncăm trebuie să ne focusăm atenția pe acțiunea de a mânca, lăsând la o parte televizorului, telefonul etc. Cum am menționat anterior, creierul trebuie sa proceseze fiecare acțiune individual.
Hidratarea este la fel de importantă ca aspectele menționate mai sus și trebuie sa ții cont de ea pe tot parcursul unei zile. Ai grijă, în special seara, la tot planul alimentar, deseori se face confuzie între foame și sete. Nu uita că seara se realizează cele mai mari greșeli și evident aceste greșeli își vor spune cuvantul în timp, în special la nivel abdominal.
 

P