Slăbește sănătos Dynamic Studio 05/04/2019

Slăbește sănătos

Ce strategii trebuie să adopți pentru a scădea corect în greutate?
Este foarte important sa îți modifici, în primul rând, stilul de viață. Acest lucru înseamnă că trebuie să adopți niște obiceiuri sănătoase pe care trebuie să le menții pe termen lung, mai precis toată viața. Un stil de viața sănătos nu înseamnă o cură de slăbire pe o perioadă limitată de timp.
Un alt pas important este sa ții un jurnal alimentar, dar și să ții evidența lucrurilor pe care le faci într-o zi, care influențează scăderea și menținerea ta în greutatea ideală.
Încearcă sa mănânci cât mai echilibrat, să ai aportul de macronutrienți zilnici și mai ales aportul de minerale și vitamine. Ai grijă la consumul de carbohidrați simpli și nu condamna glucidele, ca atare nu le scoate din planul tău alimentar.
Glucidele sau carbohidrații reprezintă principalul furnizor de energie al corpului. Sunt importante în special cele complexe și pline de vitamine. Nu uita, că nu există neapărat alimente interzise, există doar alimente care trebuie consumate mai rar și care intră în categoria “pofte”, adică excepții.
În concluzie, nu uita că ești exact ceea ce mănânci și cel mai important, slăbești mâncând, nu făcând foamea!

P