Antrenamente Live Dynamic Studio 04/06/2020

Antrenamente Live

Scris de: Dynamic Studio
Timp de citire: 3 minute
Antrenamentele noastre Live îți oferă posibilitatea să te antrenezi oricând de oriunde. Ca să îți formezi o idee mai clară despre ele, azi îți facem cunoștință cu antrenorii noștri care susțin sesiunile online.
 

Raluca Manucu – Antrenor Circuit

Extrem de ambițioasă și luptătoare din fire, Raluca este capabilă să o ia de la capăt ori de câte ori este nevoie ca să ajungă unde își dorește. Are o atitudine pozitivă și nu renunță la niciun antrenament oricat de greu i-ar fi. Cu toate că este o persoană caldă, la antrenamente devine puțin mai dură și trage foarte tare de oamenii cu care lucreză. Experiența ei de 20 ani în karate ca sportiv de performanță are urme și astăzi în atitudinea adoptată de ea ca antrenor. Este însetată de cunoștere și perfecțiune, drept urmare, se documentează în permanență despre tot ce ține de aria ei de muncă și lucrează zi de zi pentru a deveni cea mai bună versiune a ei. Clasele de circuit îi oferă posibilitatea să-și împărtășească experiența așa că dacă vrei să participi trebuie să fii pregătit să lucrezi intens cot la cot cu ea și să-ți depășești limitele în materie de sport.
 

Adriana Floruta – Antrenor Step Tone, Burning Cardio, Abs Workout, Body Shape, MiX Workout

Fostă sportivă de performanță într-un sport ce necesită capacitate de concentrare, TIR-ul, Adriana nu te va lăsa să te dai bătut în timpul claselor. Este o fire dinamică, ambițioasă și nu în ultimul rând perseverentă în muncă. Se implică maxim la fiecare antrenament, se bazează pe fapte și nu pe vorbe și trage de tine, fără nicio milă la fiecare sesiune. Pare că nu obosește niciodată și credem noi că îi place să-și motiveze clientele prin puterea exemplului. Astfel experiența și devotamentul față de meseria ei își pun în totalitate amprenta asupra programului ei de antrenamente. Are clase de aerobic diversificate, programul ei săptămânal cuprinzând în fiecare zi exerciții pentru grupe musculare diferite: Step Tone, Burning Cardio, Abs Workout, Body Shape, MiX Workout. Schimbarea vine atunci când muncești cu adevărat pt obiectivul tău, așa că dacă îi urmezi exemplul Adrianei, nu ai cum să nu obții un rezultat pozitiv.
 

Monika – Antrenor bodyART

Trăind o lungă perioadă de timp în Noua Zeelandă, Monika și-a descoperit vocația, și anume aceea de a face sport zilnic și de a împărtăși experiența ei celor din jur. Fire spirituală, pozitivă și deschisă spre cunoaștere s-a dezvoltat și în prezent are o experiență de 7 ani în domeniul sportiv. Pentru ea contează să îți urmezi visele și să nu renunți niciodată la ceea ce îți place cu adevărat să faci în viață. Pornind de la asta, este un antrenor pasionat, dedicat și implicat 100%. Calmul ei este molipsitor și te face să te simți relaxat și detașat la fiecare oră. Pentru ea, clasele de bodyART sunt menite să te ajute să îți conștientizezi trăirile și să-ți cunoști mai bine propriul corp. Aștfel, să reușești în timpul liber să elimini stresul și încordarea acumulată în rutina de zi cu zi. Armonia perfectă între trup, minte și suflet reprezintă idealul ei.
 

Ramona – Antrenor Power Yoga

Atunci când o cunoști pe Ramona, îți dai seama din prima că este un om cald și plin de energie pozitivă. Are o experiență de 13 ani ca instructor de yoga, pe care a practicat-o atât în România, cât și în străinătate. Fire foarte deschisă și grațioasă, Ramona reușește să găsească echilibrul complet între minte și suflet. Este un profesionist desăvârșit când vine vorba de muncă și reușește prin atitudinea ei mereu prezentă și plină de gratitudine să aducă o infulență pozitivă asupra ta. Clasele de YOGA alături de ea te vor face să te dezvolți atât mental, cât și fizic, aducându-te în perfect echilibru cu ceea ce te înconjoară.

P